Med fascination för mänskligt beteende

 
 

Future Relations startade jag 2007 efter att ha arbetat i många år som copywriter och planner inom hälsoområdet och på flera ledande byråer i Stockholm.

Jag har alltid haft ett stort intresse för kommunikation i alla dess former. Jag kan helt enkelt inte sluta att fascineras av mänskligt beteende och hur vi relaterar tillsammans. Jag älskar att driva igång nya processer, bidra till insikter, bättre samarbeten - och sen se att det i slutändan faktiskt ger resultat!

 
 
 
Susanna-in-Action-3-1150x680-sfw.jpg
 
 

Mer om mig

Under åren har jag bland annat studerat psykologi, jungiansk psykologi, hälsopsykologi, ledarskap, management, trendanalys och förändringsarbete.

Idag arbetar jag som ledarskapscoach (ICF) och är behörig användare av samtliga analysverktyg från IPU® (Talent Insights, där vi tittar på motivation och beteendestilar, Attributindex som visar inneboende talang och potential samt EQ-analysen som mäter emotionell intelligens).

Förutom arbetet i mitt egna företag Future Relations arbetar jag också som konsult på IPU® där jag utbildar andra i analysverktygen samt ger support. Med åren har jag även utbildat mig till handledare i sorgbearbetning och i mindfulness, kunskaper som gör nytta i möten med olika människor.